Recep İvedik 3 filmi vizyona girdi!

Recep İvedik 3 filmi vizyona girdi! - Fragman Merakla beklenen Film Recep İvedik 3 vizyona girdi. Şahan Gökbakar'ın Rece İvedik serisinin 3. filmi olan Recep İvedik 3 sevenleri ile buluştu. İşte Recep İvedik 3 filminden kareler;
12 Şubat 2010 - 21:03

Recep İvedik 3 filmi vizyona girdi! - Fragman

Merakla beklenen Film Recep İvedik 3 vizyona girdi. Şahan Gökbakar'ın Rece İvedik serisinin 3. filmi olan Recep İvedik 3 sevenleri ile buluştu. İşte Recep İvedik 3 filminden kareler;

Recep İvedik 3'ün vizyona girmesiyle bugün beyaz perdede hareketli günler yaşandı. Yapılan espiriler ve Şahan Gökbakar oyunculuğu ile kısa zamanda adından çokca söz ettiren film Recep İvedik bugün vizyona giren yeni serisi ile de adından söz ettireceğe benziyor.

Daha vizyona girmeden ve Recep İvedik 3 filminin galası sonucu eleştirilere maruz kalan filmde merak konusu şimdiden yine filmin gişesi olmaya başladı.

Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı, senaryosunu Şahan Gökbakar'ın yazdığı ve başrolünde oynadığı "Recep İvedik 3" filminin galası, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılmıştı. Gala sonrası sitemini dile getiren Şahan Gökbakar, kendisine davaet gönderipte gelmeyenler için üzüldüğünü dile getirmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder