Recep ivedik 3 Kurulu Gecti

‘Recep İvedik 3’ kurulu geçti!

Recep İvedik 3’ün galasına yeni sevgilisi Merve Sevi ile birlikte katıldı

Şahan Gökbakar, cuma vizyona girecek olan Recep İvedik 3’ün galasına yeni sevgilisi Merve Sevi ile birlikte katıldı. Serinin ilk ikisine göre yok denecek kadar argo sözcük ve küfürün olduğu filme ilk kez +7 yaş sınırı getirildi.

Şahan Gökbakar’ın oynadığı Recep İvedik 3 filminin galası ’Recep İvedik 2’de olduğu gibi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirildi.
Recep İvedik

Gökbakar galaya sevgilisi Merve Sevi ile katıldı. Galaya ayrı ayrı arabalarla gelen ikili, gala gününe kadar da buluşmayıp ilk pozlarını Lütfi Kırdar’da verdi.

Salona el ele tutuşarak giren ikili “Zuhal Topal’la İzdivaç programında tanıştık” cevabını verdi. Gökbakar “Zaten tanışıklığımız vardı ben atak davranıp ’sana karşı boş değilim’ dedim aynı cevabı alınca bu ilişki başladı” diye konuştu. Bir Recep İvedik fanı olduğunu belirten Merve Sevi ise “Artık Şahan’ın kendisinin de fanıyım o ayrı mevzu” diyerek espri yaptı.

4 bin kişinin katıldığı galada filmi izleyenler diğer serinin birinci ve ikincisine göre daha az küfür ve argo sözcüğün olmasına şaşırdı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Denetleme Kurulu tarafından +7 yaş sınırı getirilen film kendi çapında bir ilke de imza attı.

Çünkü ilk iki seriye kurul +13 yaş sınırı getirmişti. Recep İvedik 3’de Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül karakterine de gönderme yapıldı. İvedik’in filmdeki keçisine Behlül ismini koyması dikkat çekti. Gökbakar bununla ilgili olarak “Keçi Behlül’e çok benziyordu” dedi. Recep İvedik’in Issız Adam’ı izleyip duygulanması da izleyenleri kahkahaya boğan sahne oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder