Recep İvedik 3 Galası Yapıldı


Recep İvedik 3 filmi galası ve fragmanı - izle Şahan Gökbakar, Recep İvedik 3 fragmanı ile seriye devam ediyor, Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı Recep İvedik 3 galası yapıldı Recep İvedik 3 fragmanı konuklara izletildi. Recep İvedik 3 fragmanı izleyenlerden tam not aldı.

Recep İvedik 3 filmi galası ve fragmanı - izle

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 3 fragmanı ile seriye devam ediyor, Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı Recep İvedik 3 galası yapıldı Recep İvedik 3 fragmanı konuklara izletildi. Recep İvedik 3 fragmanı izleyenlerden tam not aldı.

Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı, senaryosunu Şahan Gökbakar'ın yazdığı ve başrolünde oynadığı "Recep İvedik 3" filminin galası, dün akşam Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Ayakligazete.com'un haberine göre; galaya Şahan Gökbakar ve yeni sevgilisi Merve Sevi damgasını vurdu. Kameralar karşısına ilk kez el ele çıkan genç çift, parmak ısırttı. Şahan Gökbakar, Merve Sevi'nin gözlerine bakarak, "İlişkim bence çok güzel, mutlu ediyor beni, umarım o da mutludur, inşallah böyle devam eder" derken, Merve Sevi de "Çok mutluyum, çok" diyerek cevap verdi. İlişkilerinin nasıl başladığını da anlatan Şahan Gökbakar, önce "Zuhal Topal'la İzdivaç'ta tanıştık, o bana talip oldu" diyerek sevgilisini kahkahalara boğdu. Şahan Gökbakar, iki yıl önce "Recep İvedik 2"nin galasına, o dönemki sevgilisi Doğa Rutkay'la birlikte katılmış, gece boyunca sevgilisini öpücük yağmuruna tutmuştu. Aynı görüntüler, iki yıl sonra Merve Sevi'yle birlikte yaşandı ancak ilişkileri yeni olan ikili kameralar önünde birbirlerini öpmekten kaçındı.

YENİ HÜLYA-GÜLBEN BİZİZ

Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'la yaşadıkları polemik için ise, "Ondan bana gelen agresif tavırlara yanıt verdim. Zamanında Hülya Avşar-Gülben Ergen vardı, onların modası geçti. Sonra Demet Akalın-Hande Yener vardı, onlar da öpüştü barıştı. İnşallah biz de bir yemeğe gidip, cipin penceresinden öpüşeceğiz Cem'le" ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder