Recep İvedik Almanyada

'Recep İvedik 3' Almanya'da
Filmin Köln'deki galasına tüm oyuncular katıldı


Başrolünü Şahan Gökbakar'ın oynadığı "Recep İvedik 3" filminin Almanya galası dün gece Köln kentinde yapıldı. Cinedom sinemasında yapılan galaya Şahan Gökbakar, Zeynep Çamcı, yönetmen Togan Gökbakar ve yapımcı Fatih Aksoy katıldı.

Galanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şahan Gökbakar, kendisi hakkında yapılan eleştirilerle ilgili olarak, "Bu eleştirileri hayatımın merkezine sokmadım, bundan sonra da fazla sokmayacağım" dedi.

Eleştirilerin genelde "çok fazla başarı yakalamış, çok büyük kitleleri peşinden koşturan, büyük oranda fazla sevgi kazanmış" insanların başına geldiğini savunan Gökbakar, "Çok başarılı işler yaparsanız, insanlar sizi eleştirir, bu da çok doğaldır. Size çok iyi bir iş yaptınız demek yerine sizi eleştirirlerse daha fazla okunur, daha fazla izlenirsiniz. Herkesin işine saygı duymak lazım" diye konuştu.

"Recep İvedik" karakterinin "çok dürüst, delikanlı, onuruna, gururuna, haysiyetine çok düşkün, sınıf ayırımı yapmayan, büyüklerine saygılı bir kişilik" olduğunu kaydeden Gökbakar, oynadığı karakterin "toplumu olumsuzluğa götürmediğini, toplumu aşağı gören değil, toplumu iki saat boyunca güldüren" bir karakter olduğunu belirtti.

Gökbakar, "Recep İvedik 4" filminin de olup olmayacağı sorusu üzerine, henüz bir fikri olmadığını, "ancak yazın iyi bir senaryo kurarlarsa, gelecek yıl çıkabileceğini" söyledi.

Basın toplantısında kardeşi Şahan'ı "fazla kraker yememesi" yönünde uyaran filmin yönetmeni Togan Gökbakar da tüm filmleri eğlenerek çektiklerini belirterek, "Biz kardeş olmanın ötesinde çok yakın arkadaşız. Çekimlerde kavga dövüş olmuyor. Birbirimize önerilerde bulunuyoruz, onun üzerine konuşarak çekim yapıyoruz" dedi.

Bu arada, gala filminde bir izleyicinin filmi kaydetmeye çalışırken yakalanıp karakola götürüldüğü bildirildi. Film, Almanya'da 122 sinemada gösterime girdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder