Recep ivedik Kahkaha Tufani Estirecekmi

Recep İvedik serisi 3. filmi. Recep ivedik 3 yine kahkaha tufanı estirecek. Recep İvedik 3 Fragmanı izle Video Konusu Resimleri ve Yorumları
Recep İvedik 3 Fragmanı izle Video Özeti Konusu ve Resimleri
Şahan Gökbakar'ın belki de şöhreti yakaladığı filmin 3. seriside çıkıyor. Şahan Gökbakar'ın televizyon programından fırlayan, görgüsüz, kaba, ipe sapa gelmeyen kendi capında halk kahramanı elbisesi giydirilen kahramanı Recep İvedik karakterinin anlatan filmi Recek İvedik üçüncü filmiyle tekrar karşımıza cıkmaya hazırlanıyor. Sevenleri kadar sevmeyenleri de olan bu serinin azımsanmayacak başarısı gişe başarısı.

Ders sırasında profesörle girdiği diyalogla sınıf arkadaşlarını gülmekten kırıp geçiren Recep İvedik, bir anda üniversitenin en sevilen kişisi, bütün öğrencilerin de kahramanı oluyor.

Herkesin merakla beklendiği fragman ana haber bültenlerinden internet sitelerine kadar birçok yerde yayınlanmaya başladı. "Recep İvedik 3"ün başarısını şimdiden gösteren fragmanı; dün saat 13.15 itibariyle sadece "www.youtube.com"dan 604.613 defa izlendi. Recep İvedik Filmi Detayı


Recep İvedik 3 fragman izle

Recep İvedik serisinin 3. filmi de vizyona girmeye hazırlanıyor. Recep İvedik 3 yine kahkaha tufanı estirecek bir bölümde:
Şahan Gökbakar'ın gişe rekorları kıran Recep İvedik macerası, yepyeni bir serüvenle devam ediyor. Türk sinemasının en çok izlenen filmleri olan Recep İvedik ve Recep İvedik 2'nin ardından, serinin üçüncü filmi Recep İvedik 3 Şubat 2010'da izleyiciyle buluşuyor.

Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği Recep İvedik 3'te yalnızlıktan ve iç sıkıntısından kurtulmaya çalışan, sosyalleiemeye çabalayan Recep İvedik'in çok komik hikayesi konu ediliyor. Recep İvedik'e bu serüvende 46 farklı karakter eşlik ediyor. Recep İvedik 3'ün yönetmenliğini yine Togan Gökbakar üstleniyor. Türk sinemasına, yarattığı karakter ile yepyeni bir soluk getiren Şahan Gökbakar, Recep İvedik 3 ile izleyiciyi yine kahkaya boğacak.
Recep İvedik 3 Filmi Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder